Tabellenboekje.BE

 

Impressum

Copyright

Design4W3 heeft deze website ingericht voor algemeen gebruik.

Deze website bevat elementen waarop de intellectuele eigendomsrechten bij Design4W3 rusten. Dit omvat alle mogelijke elementen van deze internetpagina's. Het is verboden zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Design4W3 de op en via deze website aangeboden informatie, geheel of gedeeltelijk, op te slaan (anders dan noodzakelijk om de website te kunnen bekijken), te reproduceren, te wijzigen, openbaar te maken, te distribueren of te verzenden, te verkopen of anderszins over te dragen of enige rechten hierop te verlenen aan derden.

Gebruiksbeperkingen

Het is toegestaan hyperlinks aan te brengen naar de informatie op deze website mits gebruik wordt gemaakt van de links zoals deze onder de verschillende tabellen worden gepresenteerd.

De aangeboden links zullen niet van naam veranderen. Het is de intentie van tabellenboekje.be. om de aangeboden link in stand te houden om te voorkomen dat een link naar de aangeboden tabel resulteert en een verbroken link (page not found).

Fair use

Het is niet toegestaan om van deze website gebruik te maken op een manier die andere internetgebruikers zou kunnen hinderen of anderszins het goede functioneren van de tabellenboekje.be. website, met de daarop gepresenteerde informatie, zou kunnen aantasten.

Aansprakelijkheid

Design4W3 kan de beschikbaarheid en juistheid van gegevens niet volledig garanderen. Design4W3 aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van op deze site weergegeven gegevens.

Adres

Verantwoordelijk voor de uitgave:

Design4W3
De Braam 94
7421 CB Deventer
Nederland

Gegevens van het bedrijf

Post adres:

Design4W3

t.a.v. Heer J.H. Bakker

De Braam 94
7421 CB Deventer
Nederland

Design4W3 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Veluwe en Twente in Nederland onder nummer 08124369.


Realisatie, idee en vormgeving

Design4W3 - Web Design
De Braam 94
7421 CB Deventer


Niet Gevonden wat je Zocht?

Heeft u de juiste informatie niet gevonden dan kunnen onderstaande link suggesties u misschien verder op weg helpen. Bezoek ons gauw weer, misschien staat de juiste tabel dan wel op het on-line tabellenboekje!

Design4W3 Webdesign en Webhosting - Degelijk en Betrouwbaar!